• Lorem ipsum

Pick & Joy

Met deze Pick & Joy Cherry Tomatenplant en De Snack Pepper krijg je snoep tomaatjes en paprikaatjes met een heerlijk zoete smaak.

Geef de plant genoeg water zodat jij kan genieten van deze gezonde pluk groente!

Toon:
€14,95
Met deze Pick & Joy cherry tomatenplant krijg je snoep tomaatjes met een heerlijk zoete smaak. De vorm van de tomaatjes zijn rond. Met de vele vruchten die deze plant geeft, is dit echt een eyecatcher in huis of buiten op het terras. Lees meer
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
Pick & Joy cherry tomatenplant
Met deze Pick & Joy cherry tomatenplant krijg je snoep tomaatjes met een heerlijk zoete smaak. De vorm van de tomaatjes zijn rond. Met de vele vruchten die deze plant geeft, is dit echt een eyecatcher in huis of buiten op het terras.
€14,95
Artikelcode FR323
€14,95
De snack pepper is het bekende paprika plantje. Deze plant geeft veel kleine, rode vruchten in snack formaat. De paprika van deze plant is kleiner dan een normale paprika. De plant heeft fijn blad en een volle plantbouw.  Lees meer
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
Pick & Joy paprikaplant
De snack pepper is het bekende paprika plantje. Deze plant geeft veel kleine, rode vruchten in snack formaat. De paprika van deze plant is kleiner dan een normale paprika. De plant heeft fijn blad en een volle plantbouw. 
€14,95
Toon: