• Lorem ipsum

Fruitplanten

Vers fruit van je eigen fruitplanten, dat kan! Zelf fruit kweken kan overal uit je eigen tuin, van je terras of balkon!

Fruitplanten

Je eigen verse fruit afkomstig van jouw eigen fruitplanten uit jouw zelfgekweekte tuin of moestuin. Hoe leuk is dat! Het hebben van fruitplanten lijkt misschien moeilijk, maar geloof ons: dat is het niet! Het is makkelijk, leuk en leerzaam. Wel komt er wat aandacht en zorg bij kijken voor de plant, maar met onze verzorgingstips over fruitplanten gaat het je zeker lukken.

Van de bekende druivenplanten en aardbeienplanten tot citrusplanten, bonsai en allerlei bessen- en bramenplanten, we hebben het allemaal. Maak een mooie combinatie van de diverse fruitplanten en zorg dat je jouw benodigde vitamines uit je eigen tuin of moestuin of vanaf je eigen balkon krijgt.

Bij iedere fruitplant staat omschreven hoe groot de plant zal worden, of de plant van een zonnetje houdt en wanneer de plant bloeit en plukrijp is. Op deze manier kan je ervoor zorgen dat je een lang fruitseizoen kan samenstellen met diverse planten. Een gezellige tuin en heerlijke eigen gekweekte producten als gevolg.

Mocht je meerdere fruitplanten willen combineren, maar weet je niet goed welke combinatie? Wij bieden ook fruit plantenpakketten aan. Een pakket met twee of meer planten, de benodigde voeding en potgrond, een makkelijke start van jouw fruittuin.

Een aantal fruitplanten zijn ook in een groter formaat beschikbaar, deze worden benoemd als XL-planten. Van deze planten pluk je wat eerder de vruchten, doordat wij een groter deel van de groeiproces op ons hebben genomen.

Bestel makkelijk online je favoriete fruitplanten direct afkomstig van onze eigen kwekerij. Altijd met 100% bloei- en groeigarantie.