• Lorem ipsum

Verzending

Om jouw dag nog leuker te maken dan dat hij al was, gaan wij direct na het plaatsen van jouw bestelling aan de slag om deze zo snel mogelijk bij jou thuis te kunnen bezorgen. De bestelling wordt altijd met een Track&Trace verzonden. Hierdoor hoef je dus niet heel de dag thuis te wachten op jouw pakket, maar weet je precies wanneer deze wordt bezorgd.

De verzendkosten bedragen €5,95 (België €6,95) en bij besteding vanaf €75,- wordt jouw pakket gratis thuis bezorgd.

Levering

De planten worden vervolgens zorgvuldig verpakt en naar jou verzonden.
Producten die vóór 14:00 uur worden besteld, worden geleverd binnen 1 á 5werkdagen aan huis! (Afhankelijk van de drukte bij de bezorgdienst)

Woon jij in België en heb jij je pakket vóór 15:00 uur besteld, dan duurt het één dag langer.

Retourneren

Bij ons is het mogelijk om binnen 14 dagen jouw retourverzoek te melden. Nadat we jouw melding hebben ontvangen krijg je nogmaals 14 dagen om het product te retourneren. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Wij betalen het orderbedrag en verzendbedrag (voor de heenzending) binnen 14 dagen na de melding terug mits het product in goede orde bij ons is ontvangen.

Is jouw product op maat gemaakt, dan kan dit helaas niet worden teruggestuurd.
Mocht er iets verkeerd zijn gegaan tijdens het transport, stuur ons dan even een berichtje met wat foto's. Dan gaan we vervolgens samen opzoek naar een gepaste oplossing.

Download hier je retourformulier