• Lorem ipsum

Kruisbessenplanten

Kruisbessenplanten zijn de ideale planten voor in de tuin. Hoewel ze een lichte voorkeur hebben voor wat zon, vinden zij het ook geen probleem om in een schaduwplek te staan in de tuin. De kruisbessenplanten groeien snel uit tot een mooie struik en geven mooie vruchten af voor het maken van bijvoorbeeld jam.

Kies jouw favoriete kleur uit en begin met het kweken van je eigen kruisbessenplant. Kan je niet kiezen? Wij bieden ook een kruisbessen plantenpakket aan!

Toon:
Artikelcode 12057
€7,95
Gele kruisbessen worden gebruikt om gelei, jam en sap van te maken. De gele kruisbessen plant heeft doorns kijk hier mee uit tijden het plukken van je oogst. Lees meer
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
Gele Kruisbessenplant
Gele kruisbessen worden gebruikt om gelei, jam en sap van te maken. De gele kruisbessen plant heeft doorns kijk hier mee uit tijden het plukken van je oogst.
€7,95
Artikelcode FR7774
€23,99€19,99
Binnenkort beschikbaar


Kan je niet kiezen tussen alle soorten fruit dan hebben wij alvast een plantenpakket met 2 soorten kruisbessen samengesteld. Zo geniet jij van heerlijke kruisbessen! Lees meer
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
Kruisbessen Plantenpakket
Binnenkort beschikbaar


Kan je niet kiezen tussen alle soorten fruit dan hebben wij alvast een plantenpakket met 2 soorten kruisbessen samengesteld. Zo geniet jij van heerlijke kruisbessen!
€23,99€19,99
Artikelcode 12034
€7,95
Binnenkort beschikbaar


Deze rode kruisbessenplant is een harde werker die zichzelf kan transformeren van klein plantje, tot heuse struik. De rode kruisbessenplant heeft dus wat extra ruimte nodig in de grond of in een grotere pot. Lees meer
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
Rode Kruisbessenplant
Binnenkort beschikbaar


Deze rode kruisbessenplant is een harde werker die zichzelf kan transformeren van klein plantje, tot heuse struik. De rode kruisbessenplant heeft dus wat extra ruimte nodig in de grond of in een grotere pot.
€7,95
Toon: