• Lorem ipsum

Granola

Ingrediënten
-95 g ongebrande hazelnoten
-6 el vloeibare honing
-6 el zonnebloemolie
-300 g havermout
-55 g geraspte kokos
-100 g amandelen
-150 g gedroogde cranberry's

Bereiden
Verwarm de oven voor op 160 °C. Hak de hazelnoten grove stukken. Meng de hazelnoten, amandelen, honing, olie, havermout en kokos in een kom.

Zorg dat de bakplaat beleed is met bakpapier. Strooi het mengsel uit over de bakplaat en laat het voor ca. 30 min roosteren totdat het krokant wordt. Schep de granola elke 10 minuten om. Neem de granola uit de oven en laat het op een rooster 1 uur afkoelen.

Meng als laatste de afgekoelde granola met de cranberry’s.

Bewaar in een afgesloten pot. Je kunt de granola maximaal 3 weken bewaren.

Toon:
€9,45
De cranberryplant is een zelf-bestuivende plant die leerachtige glanzende groene blaadjes heeft. Deze plant bloeit met trossen roze bloempjes waarna rode bessen verschijnen. Lees meer
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
Cranberryplant - Organic
De cranberryplant is een zelf-bestuivende plant die leerachtige glanzende groene blaadjes heeft. Deze plant bloeit met trossen roze bloempjes waarna rode bessen verschijnen.
€9,45
€7,95
De cranberryplant bloeit met trossen roze bloemen waarna de rode bessen verschijnen. De bessen worden vaak gebruikt voor jam of sap. Lees meer
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
Cranberryplant - Early Black
De cranberryplant bloeit met trossen roze bloemen waarna de rode bessen verschijnen. De bessen worden vaak gebruikt voor jam of sap.
€7,95
€7,95
Binnenkort beschikbaar


De hazelaar is een bladverliezende heester die veel voorkomt in Centraal-Europa. Corylus Avellana Garibaldi staat bekend om zijn eetbare vruchten, de zogenaamde hazelnoten. Lees meer
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
Hazelnootplant - Garibaldi
Binnenkort beschikbaar


De hazelaar is een bladverliezende heester die veel voorkomt in Centraal-Europa. Corylus Avellana Garibaldi staat bekend om zijn eetbare vruchten, de zogenaamde hazelnoten.
€7,95
Toon: