• Lorem ipsum

Het unieke aan onze moestuinplanten is dat ze direct van de kweker komen, dus:

Een eerlijke prijs, gegarandeerde kwaliteit en 100% groeigarantie.

Vanuit onze passie voor eetbare planten zijn wij in 2018 begonnen met het opzetten van een webshop. Op deze webshop bieden wij jou een ruim assortiment aan met planten om je eigen fruit, groente, specerijen en noten te kweken. 

Naast dat we er graag voor willen zorgen dat de plant een lach op jouw gezicht bezorgt, willen we jou ook graag gemak bieden. Door te kiezen voor een plantenpakket kan je alle benodigdheden binnen een dag in huis hebben. Leuk voor je jezelf, maar ook erg leuk om cadeau te doen. Met onze pakketten kan je namelijk meteen aan de slag! Deze pakketten bestaan uit groenteplanten, fruitplanten en notenplanten met daarbij de geschikte potgrond en bemesting.

Daarnaast hebben we ook losse planten in ons assortiment. Alle planten die wij aanbieden kunnen gepoot worden in bakken, potten of de volle grond. Hierdoor zijn de fruit- en groenteplanten niet alleen geschikt voor in de achtertuin/volkstuin/moestuin, maar ook voor op een balkon of terras. 

Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen, gaan we direct de kwekerij in om jouw selectie aan planten te verzamelen. De planten worden vervolgens zorgvuldig verpakt en naar jou verzonden. Indien jouw bestelling voor 14.00 uur is geplaatst, heb je deze de volgende dag al in huis. 

De webshop voor jouw eetbare tuin!