• Lorem ipsum
De webshop voor jouw eetbare tuin!

Vanuit onze passie voor eetbare planten zijn wij in 2016 begonnen met het opzetten van een webshop. Op deze webshop bieden wij jou een ruim assortiment aan met planten om je eigen fruit, groente, specerijen en noten te kweken. 
 
Het unieke aan onze moestuin planten is dat ze direct van de kweker komen. Hierdoor kunnen wij jou de beste kwaliteit aan groente- en fruitplanten bieden. Door onze jarenlange ervaring in groente- en fruitplanten, kunnen wij onze producten zelf vanaf kleine babyplant tot volwassen plant opkweken. 
 
Naast dat we er graag voor willen zorgen dat de plant een lach op jouw gezicht bezorgt, willen we jou ook graag gemak bieden. Door te kiezen voor een starterspakket kan je alle benodigdheden binnen een dag in huis hebben. Met onze starterspakketten kan je namelijk meteen aan de gang! Deze pakketten bestaan uit groenteplanten/fruitplanten/notenplanten met daarbij de geschikte potgrond en bemesting.
 
Daarnaast hebben we ook losse planten in ons assortiment. Alle planten die wij aanbieden kunnen gepoot worden in bakken, potten of de volle grond. Hierdoor zijn de fruit- en groenteplanten niet alleen geschikt voor in de achtertuin/volkstuin/moestuin, maar ook voor op een balkon of terras. 
 
Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen, gaan we direct de kwekerij in om jouw selectie aan planten te verzamelen. De planten worden vervolgens zorgvuldig verpakt en naar jou verzonden. Indien jouw bestelling voor 16.00 uur is geplaatst, heb je deze de volgende dag al in huis. 
 
     
 

Contact:

Wanneer je nog vragen hebt over jouw bestelling, dan zijn wij bereikbaar op +31658998721. Je kunt zowel bellen als een bericht sturen via Whatsapp. Ook voor andere vragen zijn wij natuurlijk bereikbaar.

Ma:    07.00u - 16.00u
Di :    07.00u - 16.00u
Wo:    07.00u - 16.00u
Do:    07.00u - 16.00u
Vr :    07.00u - 14.00u
Za :    -
Zo :    -

Of stuur een mailtje naar: [email protected]