• Lorem ipsum

Wij bieden de volgende betaalmethoden aan:

 iDEAL

 PayPal

 MasterCard

 Maestro

 Webshop giftcard

 

iDeal:

Betalen met iDeal betekent dat je het gevraagde bedrag online via je eigen bank betaalt. Dit gaat makkelijk en volgens dezelfde beveiligingseisen als jouw bank. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. De service is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO Bank, Rabobank, SNS Bank, ING en Friesland Bank.

PayPal:

Met PayPal betaal je jouw bestelling rechtstreeks via jouw PayPal-account. Bij retournering of annulering van de bestelling wordt het aankoopbedrag ook teruggestort op jouw PayPal-rekening.

MasterCard:

Fruticos accepteert creditcards van Mastercard en VISA. Mocht je besluiten om de bestelling - of een deel hiervan - te annuleren of retour te sturen, storten wij het bedrag binnen 30 dagen terug op jouw creditcard. Het terug geboekte bedrag verschijnt dan op je eerstvolgende afschrift.

Webshop giftcard:

De Webshop Giftcard is de webwinkel-cadeaukaart waarmee je shopt vanuit je luie stoel. Ook bij fruticos.com kun je deze giftcard inleveren. Als er onvoldoende saldo op je kaart staat, kun je het resterende bedrag op een andere manier betalen.
Wil je de producten retour sturen dan krijg je het deel wat op je giftcard stond terug in de vorm van een kortingscode.