• Lorem ipsum

Groenteplanten

Of je nu een grote tuin, een flink terras of een klein balkon hebt, groenteplanten kweken kan overal! Bij ieder product hebben wij omschreven hoeveel ruimte de plant nodig heeft om te kunnen groeien. Daardoor weet je altijd of de plant geschikt is voor jouw beschikbare ruimte in tuin, op het terras of balkon. Waar een zoete aardappelplant om meer grond en oppervlakte vraagt, daar zal een baby maïsplant veel minder ruimte kosten.

Het kan zijn dat je al een enorme moestuin hebt, maar ook voor de beginners onder ons is het kweken van eigen groente geen enkel probleem. Lees onze verzorgingstips en natuurlijk de informatie die beschreven staat per product en het groeien van uw eigen groente van de groenteplanten kan van start.

Een aantal groenteplanten zijn ook in een groter formaat beschikbaar, deze worden benoemd als XL-planten. Van deze planten pluk je wat eerder de groentes, doordat wij een groter deel van de groeiproces op ons hebben genomen.

Bestel makkelijk online je favoriete fruitplanten direct afkomstig van onze eigen kwekerij. Altijd met 100% bloei- en groeigarantie. 

Toon:
Artikelcode FR323
€14,95
De snack pepper is het bekende paprika plantje. Deze plant geeft veel kleine, rode vruchten in snack formaat. De paprika van deze plant is kleiner dan een normale paprika. De plant heeft fijn blad en een volle plantbouw.  Lees meer
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
Pick & Joy paprikaplant
De snack pepper is het bekende paprika plantje. Deze plant geeft veel kleine, rode vruchten in snack formaat. De paprika van deze plant is kleiner dan een normale paprika. De plant heeft fijn blad en een volle plantbouw. 
€14,95
Artikelcode 12800
€6,95
De Baby maïs plant is een zeer compact ras waar kleine maïskolven aan groeien. Deze plant is geschikt voor in de tuin, maar kan ook zeker op het balkon. Lees meer
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
Baby Maïsplant
De Baby maïs plant is een zeer compact ras waar kleine maïskolven aan groeien. Deze plant is geschikt voor in de tuin, maar kan ook zeker op het balkon.
€6,95
Artikelcode 12069
€6,95
Rabarber is een plant uit de duizendknoopfamilie. Deze grote, struikachtige plant heeft prachtig rode, groene, groen-rode of karmijnrode lange stelen en grote donkergroene bladen. Lees meer
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
Rabarberplant
Rabarber is een plant uit de duizendknoopfamilie. Deze grote, struikachtige plant heeft prachtig rode, groene, groen-rode of karmijnrode lange stelen en grote donkergroene bladen.
€6,95
Artikelcode 12253
€6,95
Met deze aspergeplant kan je witte en groene asperges kweken. Wil je groene asperges? Laat ze het licht zien. Wil je witte asperges? Dek de aspergeplant dan af met een zwart zeil. Lees meer
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
Aspergeplant
Met deze aspergeplant kan je witte en groene asperges kweken. Wil je groene asperges? Laat ze het licht zien. Wil je witte asperges? Dek de aspergeplant dan af met een zwart zeil.
€6,95
Artikelcode 12253
€6,95
De artisjokplant geeft niet alleen heerlijke groente, maar is ook een prachtige plant voor in de tuin. Wanneer de bloemen open klappen zullen deze mooi lila van kleur zijn. Lees meer
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
Artisjokplant
De artisjokplant geeft niet alleen heerlijke groente, maar is ook een prachtige plant voor in de tuin. Wanneer de bloemen open klappen zullen deze mooi lila van kleur zijn.
€6,95
Artikelcode 19069
€12,95
Red Champagne is een populaire rabarber soort, die zeer makkelijk te kweken is en heerlijk smaakt. Rabarber is een veelzijdige groente met vele culinaire toepassingen. De stelen zijn goed te verwerken in brood, desserts, jam en conserven.  Lees meer
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
Rabarberplant XL
Red Champagne is een populaire rabarber soort, die zeer makkelijk te kweken is en heerlijk smaakt. Rabarber is een veelzijdige groente met vele culinaire toepassingen. De stelen zijn goed te verwerken in brood, desserts, jam en conserven. 
€12,95
Artikelcode 19253
€12,95
Binnenkort verkrijgbaar


Met deze asperge plant kan jij je eigen witte goud kweken. Wil je toch liever groene asperges dan kan dat ook! Dek de plant af met een zwart zeil voor witte asperges, doe dit bij groene asperges niet. Lees meer
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
Aspergeplant XL
Binnenkort verkrijgbaar


Met deze asperge plant kan jij je eigen witte goud kweken. Wil je toch liever groene asperges dan kan dat ook! Dek de plant af met een zwart zeil voor witte asperges, doe dit bij groene asperges niet.
€12,95
Artikelcode 19252
€9,95
Binnenkort verkrijgbaar


Deze artisjokplant geeft super mooie lila kleurige bloemen wanneer de bloemen nog gesloten zijn kunnen deze gegeten worden. Lees meer
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
Artisjokplant-XL
Binnenkort verkrijgbaar


Deze artisjokplant geeft super mooie lila kleurige bloemen wanneer de bloemen nog gesloten zijn kunnen deze gegeten worden.
€9,95
Toon: