• Lorem ipsum

Groenteplanten

Pluk verse groente uit je eigen tuin, van je terras of balkon! Zelf groente kweken kan overal. Heerlijke artisjok, asperges, babymaïs: ze passen perfect in een pergola of in een pot op het balkon en terras. Of wat dacht je van zoete aardappelen? ‘Verrijk’

Groenteplanten

Of je nu een grote tuin, een flink terras of een klein balkon hebt, groenteplanten kweken kan overal! Bij ieder product hebben wij omschreven hoeveel ruimte de plant nodig heeft om te kunnen groeien. Daardoor weet je altijd of de plant geschikt is voor jouw beschikbare ruimte in tuin, op het terras of balkon. Waar een zoete aardappelplant om meer grond en oppervlakte vraagt, daar zal een baby maïsplant veel minder ruimte kosten.

Het kan zijn dat je al een enorme moestuin hebt, maar ook voor de beginners onder ons is het kweken van eigen groente geen enkel probleem. Lees onze verzorgingstips en natuurlijk de informatie die beschreven staat per product en het groeien van uw eigen groente van de groenteplanten kan van start.

Een aantal groenteplanten zijn ook in een groter formaat beschikbaar, deze worden benoemd als XL-planten. Van deze planten pluk je wat eerder de groentes, doordat wij een groter deel van de groeiproces op ons hebben genomen.

Bestel makkelijk online je favoriete fruitplanten direct afkomstig van onze eigen kwekerij. Altijd met 100% bloei- en groeigarantie.